Quantcast
Channel: 19دی آنلاین
Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

هاشمی: باید از تفسیر باندی سخنان رهبری پرهیز کرد

$
0
0
اولین جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال جدید، امروز با حضور اکثریت اعضا تشکیل و ادامه بررسی و تدوین سیاست‌های کلی سلامت در این جلسه پیگیری شد و چند بند دیگر از این سیاست‌ها به تصویب رسید.

به گزارش ایسنا، در ابتدای جلسه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تبریک آغاز سال جدید به اعضای مجمع و مردم کشورمان، ابراز امیدواری کرد که سال جاری بهتر از سال گذشته در ابعاد داخلی و خارجی برای مردم ایران باشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به نامگذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی افزود: ایشان به دو موضوع بسیار مهم و اساسی کشور تأکید کردند و در هر دو موضوع سیاسی و اقتصادی تعبیر حماسه به کار بردند که نشان می‌دهد انتظاری بیش از حد معمول دارند و باید همه مسئولان، دستگاه‌ها و نهادها، برای تحقق و تبیین این دو موضوع، تلاش و برنامه‌ریزی بهتری انجام دهند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با اعلام آمادگی مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان مشاوران عالی رهبری برای کمک به تحقق عملی شعار امسال گفت: باید در آغاز سال، برنامه‌ریزی و کار سریعی انجام شود. ایشان از اعضای کمیسیون مشترک مجمع تشخیص خواست با هماهنگی دفتر رهبری معظم انقلاب، موضوعات مدنظر رهبری در این خصوص مشخص و پیش‌نویس سیاست‌های کلی در این مورد را به مجمع بیاورند تا اعضا در جلسات مجمع نظرات مشورتی خود را برای تحقق شعار امسال در قالب سیاست‌های کلی ارائه دهند.

وی با تأکید بر لزوم پرهیز از تحلیل‌های شعاری و تفسیرهای باندی و سیاسی از سخنان و تأکیدات رهبری انقلاب در روزهای آغازین سال جدید، بر ضرورت برنامه‌ریزی و زمینه‌سازی همه دستگاه‌ها برای تحقق عملی نظرات ایشان تأکید کرد.

بر اساس این گزارش، در ادامه این جلسه که علاوه بر اعضا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، قائم مقام سازمان نظام پزشکی، رئیس دانشکده طبّ سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مشاور فرهنگستان علوم پزشکی و مدعوینی دیگر از حوزه سلامت و بهداشت کشور حضور داشتند، پس از بحث و بررسی اعضا و مدعوین، مواردی در حوزه سیاست‌های کلی سلامت، در ادامه بندهای قبلی به تصویب رسید که این موارد بدین شرح است:

3- افزایش آگاهی، مسئولیت‌پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده، جامعه و دستگاه‌های ذیربط در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت با نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر مراجع ذیربط.

1-3- بهره‌گیری از ظرفیت‌های نهادها و سازمان‌های فرهنگی، علمی، تربیتی و رسانه‌ای به منظور ترویج شیوه‌های زندگی سالم با تأکید بر ورزش همگانی و تغذیه سالم.

4- روزآمد نمودن برنامه‌های سلامت مبتنی بر ارتقای سلامت، پیشگیری، کاهش عوامل خطر و افزایش سطح حفاظت‌کننده‌های سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی براساس آموزه‌های الهی- اسلامی و شواهد معتبر علمی به منظور دستیابی به جایگاه اول در منطقه آسیای جنوب غربی در افق چشم‌انداز در بخش‌های مرتبط با شاخص‌های سلامت با تأکید بر:

1-4- پایش، ارزشیابی و مراقبت مؤثر و مداخله برای پیشگیری و مهار رفتارهای پرخطر، سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی و عروقی، سوانح و حوادث و مصرف هرگونه مواد اعتیادآور از قبیل دخانیات، الکل، مواد مخدر و روان‌گردان‌های صنعتی غیردارویی به نحوی که بیماری‌ها و اثرات سوء ناشی از آنها به کمترین سطح در بین کشورهای منطقه در افق چشم‌انداز برسد.

2-4- کاهش مؤثر آلودگی‌های محیط زیست و مدیریت پسماندها و برخوردار ساختن مردم از آب آشامیدنی سالم و هوای پاک.

3-4- تدارک مراقبت سلامت روانی و اجتماعی، آموزش‌های اخلاقی و معنوی و توانمندسازی جامعه برای تحکیم بنیان خانواده، اصلاح الگوهای ارتباطی و رفتارهای با هدف ارتقای سرمایه اجتماعی، کیفیت زندگی و نشاظ جسمی و معنوی.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

Trending Articles