Quantcast
Channel: 19دی آنلاین
Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

نصب تلفن همراه در مغز

$
0
0
تیمی از پزشکان مغز و اعصاب در دانشگاه برون آمریکا حسگر مغزی بی‌سیم قابل شارژ و کاشتنی شبیه تلفن‌همراه ارایه کرده‌اند که سیگنال‌ها را از رشته‌های عصبی مغز به بیرون انتقال می‌دهد.

تاکنون چند مدل از دستگاه‌های کم‌قدرت در مغز حیوانات کار گذاشته شده و دانشمندان توانستند ارتباطی میان مغز و رایانه برقرار کنند. بر این اساس دانشمندان قصد دارند سیستم مشابهی را نیز در مغز انسان قرار دهند.
به این ترتیب، رابط کاربری رایانه مغز می‌تواند به افرادی که به لحاظ مغزی فلج هستند کمک کند.

به گفته یکی از پروفسوران دانشگان برون آمریکا، این دستگاه‌ها به تلفن‌های همراه وابسته‌اند و انتظار می‌رود بتوان با ارسال سیگنال‌ها، عملی همچون مکالمه را انجام داد.
دانشمندان علوم اعصاب می‌توانند از چنین دستگاه‌هایی برای مشاهده، ضبط و آنالیز سیگنال‌هایی که به وسیله نورون‌هایی که از مغز منتشر می‌شود، استفاده کنند.

الکترودهای قابل کاشت مشابه سیمی که در روبات به کار می‌روند عمل مشابهی را انجام می‌دهند و می‌توان در بخش‌هایی از مغز که فلج است برای کنترل بازوها و دست از آنها استفاده کرد.

در این دستگاه تراشه‌ای به اندازه یک قرص از الکترودها روی غشاء مغز کاشته می‌شود و می‌تواند سیگنال‌ها را از طریق اتصالات الکتریکی داخل لیزر و تیتانیوم ارسال کند.

این تراشه سایزی برابر 56×42×0.35 میلی‌متر دارد و شامل باتری لیتیوم یونی و مدارات مجتمع کم قدرت است و امکان پردازش سیگنال و مکالمه را دارد و از رادیو بی‌سیم و سیستم انتقال اینفرارد و سیم‌پیچی مسی برای شارژ تشکیل شده است.

این دستگاه می‌تواند اطلاعات را با سرعت 24 مگابیت بر ثانیه از طریق فرکانس‌های میکروویو، به دریافت کننده خارجی انتقال دهد.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

Trending Articles