Quantcast
Channel: 19دی آنلاین
Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

توجه به معرفت در زيارت و گردشگري عامل موفقيت مسئولين است

$
0
0
یکی از مراجع تقلید شیعیان طي پيامي به مسئولان برگزاري همايش بين المللي زيارت در قم بر توجه و معرفت در امر گردشگري و زيارت تأكيد كرد.

در پيام آيت الله العظمی سید محمد علی علوي گرگاني، كه قبل از ظهر یکشنبه توسط حجت الاسلام بابا گل زاده در همايش بين المللي زيارت در مدرسه عالی امام خمینی(ره) قم قرائت شد، آمده است: خدمت به قم خدمت به شهر نيست بلكه خدمت به كشور ، اسلام و ابروي كشور است چون اين شهر پايگاه انقلاب و روحانيت است و بزرگترين حوزه علميه و شخصيت هاي اسلامي در اين شهر مستقر هستند.

وی در پيام خود بيان كرد: هدف از گردشگري و سير در زمين براي عبرت از زندگي گذشتگان است و اين دنيا جاي ماندن نيست و محل عبور و گذرگاه است همانطور كه در قرآن نيز به اين نكته اشاره شده است كه در زمين بگرديد و بنگريد عاقبت تكذيب كنندگان چگونه بوده است.

این استاد برجسته حوزه تاكيد كرد: زيارت جنبه بالاتري از گردشگري دارد كه در زيارت ائمه معصومين(ع) بايد عارف به حق بود و وقتي عارف به حق در زيارت معصوم باشيم ثواب عظيم در زيارت وجود دارد‎، عارف به حق و معتقد به ولايت باشيم در گردشگري و زيارت مي‌توانيم موفق عمل كنيم.

وی ضمن تقدير و تشكر از برگزار كنندگان همايش زيارت توصيه كرد در گردشگري و زيارت مسئله زيارت همراه با معرفت مورد توجه و اعتنا مسئولان و مديران قرار گيرد.

توجه به مواريث غني اسلام موجب جلب توجه شيعيان جهان مي شود

یکی از استادان حوزه علمیه نیز در پيامی به همايش بين المللي زيارت در قم توجه به مواريث غني مذهبي را ارزشمند ذكر كرد كه موجب جلب توجه شيعيان اسلام به اين مهم مي شود.

آيت الله علوي بروجردي بيان كرد: شهر مقدس قم، حرم اهل بيت و از دوران ائمه معصومين(ع) به عنوان يكي از عمده ترين مراكز دوستداران و محبان اهل بیت مورد توجه و عنايات خاصه بوده است كه بزرگان انقلاب در اين شهر سكونت داشتند و علوم آل محمد(ص) از زبان و قلم آنان به سراسر جهان اسلام گسترش يافت و حضور حضرت فاطمه معصومه(س) در قم و دفن پيكرشان در اين سرزمين فصلي نو در تاريخ اين شهر گشود و اينك گنجينه‌اي از آثار و مواريث غنايي كم نظير براي اين ديار بوجود آورده است.

تاسيس حوزه مقدسه علميه به دست مرجع عاليقدر شيعه مرحوم آيت الله حائري (قدس سره) در نزديك به صد سال قبل و تلاش بزرگان و اعاظم در حفظ و حراست اين ميراث گرانقدر در جوار دخت هفتمين امام شيعيان حضرت موسي بن جعفر(ع) امروز بزرگترين حوزه جهان اسلام را در این شهر شكل داده است و آن را به جايگاه اعاظم مراجع و عمده ترين پايگاه علمي و تحقيقي شيعه تبديل نموده است.

در ادامه پیام آمده است: در حقيقت راه گذشتگان و بزرگان امروز به بهترين صورت دنبال شده است و اهتمام در معرفي اين آثار و جايگاه جلب توجه هموطنان و نيز جهان تشيع و امت اسلام و همه دوستداران ميراث ارزشمند خدمتي بزرگ و رسالتي ارزشمند و شايان تقدير است.

امروز سازمان ميراث فرهنگي با توجه بر ارزش هاي اين شهر و ديگر بلاد مقدسه اين مرز و بوم اهتمام مي‌ورزد شايان تقدير و سپاسگزاري است، توفيقات دست اندكاران را خداوند متعال خواهانم.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

Trending Articles