Quantcast
Channel: 19دی آنلاین
Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

آغاز ثبت نام از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری/ اسامي ثبت نام كنندگان

$
0
0
ثبت نام از داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از صبح امروز در وزارت کشور آغاز شد و داوطلبان از ساعت 8 صبح لغایت 18 بعدظهر به مدت 5 روز می توانند برای ثبت نام به وزارت کشور مراجعه کنند.

به گزارش مهر، یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با دستور مصطفی محمد نجار وزیر کشور به فرمانداران کل کشور برای تشکیل هیات های اجرایی انتخابات آغاز شد.

وزیر کشور از طریق ویدئوکنفرانس دستور شروع انتخابات را داده و سپس در نشست خبری در جمع خبرنگاران داخلی و خارجی در محل ثبت نام از کاندیداهای ریاست جمهوری حضور یافت.

ثبت نام یازدهیمن دوره انتخابات ریاست جمهوری از صبح امروز 17 اردیبهشت آغاز و تا شنبه 21 اردیبشهت ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبان حضور در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری می توانند با در دست داشتن اصل شناسنامه و چهار برگ تصوير كليه صفحات آن و 12 قطعه عكس 4*6 جديد كه در سال جاري گرفته باشند از ساعت 8 صبح لغایت 18 بعدظهر برای ثبت نام به وزارت کشور مراجعه کنند.

انتخاب شوندگان هنگام ثبت نام بايد داراي شرايط زير باشند:

1- از رجال مذهبي، سياسي.

2- ايراني الاصل.

3- تابعيت كشور جمهوري اسلامي ايران.

4- مدير و مدب .

5- داراي حسن سابقه و امانت و تقوي.

6- مؤمن و معتقد به مباني جمهوري اسلامي ايران و مذهب رسمي كشور.

بنابراین گزارش وزارت كشور پس از پايان مهلت ثبت نام ، بلافاصله مدارك داوطلبان را به دبيرخانه شوراي نگهبان تسليم خواهد کرد.

همچنین شوراي نگهبان ظرف پنج روز از تاريخ وصول مدارك داوطلبان به صلاحيت آنان رسيدگي و نظر خود را صورت جلسه نموده و يك نسخه از آن را به وزارت كشور ارسال مي دارد. بنا به تشخیص شورای نگهبان مدت مذکور می تواند حداکثر تا پنج روز دیگر تمدید شود.

وزارت كشور موظف است پس از وصول نظريه شوراي نگهبان اسامي نامزدهاي رياست جمهوري را اول خرداد ماه با استفاده از وسايل ارتباط جمعي ظرف مدت دو روز به اطلاع مردم سراسر كشور برساند.

فعاليت هاي انتخاباتي نامزدهاي رياست جمهوري رسماً از 3 خردادماه آغاز و تا 24 ساعت قبل از شروع اخذ رأي خاتمه مي پذيرد.

نامزدهاي رياست جمهوري كه صلاحيت آنان توسط شوراي نگهبان تأييد و اسامي آنها از طرف وزارت كشور اعلام ميگردد هر يك حق دارند به طور مساوي از صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران براي معرفي و ارائه برنامه هاي خود استفاده نمايند . ترتيب و تنظيم برنامه تبليغات نامزدهاي انتخاباتي از طريق صدا و سيما به عهده كميسيون بررسي تبليغات است.

در همین راستا به منظور تضمين برخورداري يكسان نامزدهاي رياست جمهوري از امكانات دولتي كميسيوني به نام كميسيون بررسي تبليغات انتخابات در وزارت كشور و بنا به دعوت وزير كشور تشكيل شده است.

اعضاي كميسيون بررسي تبليغات رياست جمهوري عبارتند از:

1- دادستان كل كشور يا نماينده تام الاختيار او.

2- وزير كشور يا نماينده تام الاختيار او.

3-مدير عامل صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران يا نماينده تام الاختيار او.

همچنین شوراي نگهبان مي تواند يك نفر از ميان اعضاي خود يا از خارج را به منظور نظارت بر كار كميسيون مزبور تعيين نمايد.

بنابراین گزارش تاکنون 24 شخصیت سیاسی و اقتصادی برای حضور در این انتخابات به طور رسمی اعلام کاندیداتوری کرده اند. تقریبا به همین تعداد چهره سیاسی نیز اعلام کرده اند که همچنان در حال بررسی شرایط برای ثبت نام در انتخابات هستند.

شورای نگهبان اعلام کرده است شرایط جدیدی را برای بررسی صلاحیت کاندیداها در نظر گرفته است.

با آغاز ثبت نام از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از صبح امروز، تعدادي از افرادي كه از انان به عنوان كانديداهاي احتمالي انتخابات نام برده مي شد با حضور در وزارت کشور نام خود را برای رقابت 24 خرداد ثبت کردند.

صادق واعظ زاده
صادق واعظ زاده از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری با حضور در وزارت کشور نام خود را برای شرکت در رقابت یازدهمیمن دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت کرد.

واعظ زاده متولد 1338 از مشهد و استاد گروه قدرت دانشکده مهندسی برق دانشگاه تهران و عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام است. او در دولت اول محمود احمدی‌نژاد اولین معاون علمی رییس جمهور ایران، دبیر شورای عالی آموزش، پژوهش و فناوری و رییس بنیاد ملی نخبگان بود. وی هم اکنون رئیس شورای عالی مرکز الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت است.

بیشتر شعارها و سخنرانی های این کاندیدای ریاست جمهوری حول محور الگوی اسلامی بوده و رفع تبغیض بوده به منظور زمینه‌سازی برای تولید باید تبعیض، و در سخنرانی هایش بر این موارد تاکید داشته است:

" باید فساد و بی عدالتی را از پیش رو برداریم والبته با سر و صدا و دزد دزد کردن نمی توان جلوی فساد را گرفت.اگر من انگیزه دارم که به عرصه رقابت انتخاباتی وارد شوم این است که می‌خواهم ورق را برگردانم، باید کاری کنیم؛ بر اساس روش‌های اسلامی و اصول اسلامی."

حجت الاسلام روحانی
حجت الاسلام حسن روحانی در ساعات اولیه آغاز ثبت نام از داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در وزارت کشور نام خود را برای رقابت 24 خردادماه ثبت کرد.

روحانی متولد ۱۳۲۷ از شهر سرخه استان سمنان و دارای تحصیلات دروس حوزوی و دینی از حوزه علمیه سمنان و قم، لیسانس حقوق قضائی از دانشگاه تهران، فوق لیسانس حقوق عمومی از دانشگاه انگلستان و دکترای حقوق اساسی از دانشگاه کلدونیان گلاسکو است.

وی نماینده مجلس خبرگان رهبری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، عضو شورای عالی امنیت ملی و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک است. همچنین روحانی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در دوره چهارم و دوره پنجم و دبیر شورای عالی امنیت ملی را نیز در کارنامه خود دارد.

روحانی با شعار "دولت تدبیر و امید" ۲۲ فروردین ۹۲، به طور رسمی به عنوان کاندیدای مستقل اعلام کاندیداتوری کرد.

بنابراین گزارش، علی یونسی وزیر اطلاعات در اولین همایش انتخاباتی حسن روحانی که فرزندان هاشمی نیز در آن حضور داشتند، در جمع خبرنگاران گفته است: از آیت‌الله هاشمی خبر دارم که گفته‌اند حمایتش را از آقای روحانی اعلام می‌کند.

یونسی با تاکید براینکه اطلاع دقیق دارم که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا نمی‌شوند، گفت: با توجه به اینکه حضور آیت‌الله هاشمی و آقای خاتمی در انتخابات منتفی است، بهترین گزینه را آقای روحانی می‌دانم.

کامران باقری لنکرانی
کامران باقری لنکرانی هم با حضور در وزرات کشور نام خود را در رقابت های ریاست جمهوری یازدهم ثبت کرد.

لنکرانی متولد ۱۳۴۴ از تهران با مدرک دکترای حرفه‌ای پزشکی ، مدرک تخصص بیماری‌های داخلی و فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد‬ از دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.

وی که یکی از جوانترین کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم است وزیر بهداشت کابینه اول محمود احمدی نژاد را در کارنامه خود دارد.

لنکرانی که گزینه جبهه پیداری در این انتخابات است، حضور خود در عرصه انتخابات را حضور فردی ندانست و با تأکید به حضور گفتمان در انتخابات، اعتقاد دارد: در انتخابات مهم است که افراد را از نظر گفتمانی نقد کنیم، نقد گفتمان ها با اخلاق اسلامی منافات ندارد اتفاقاً عدم شفافیت با اخلاق اسلامی منافات دارد.

همچنین لنکرانی در یکی از سخرانی های خود با بیان اینکه از احمدی نژاد در کابینه اش استفاده نمی کند، تاکید کرد: اشخاصی که می گویند شب انتخابات افشاگری می کنیم، قابل اعتماد نیستند.

محمد سعیدی کیا
محمد سعیدی کیا نیز با حضور در وزارت کشور در اولین روز ثبت نام، نام خود را در رقابت های یازدهیمن دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت کرد.

محمد سعیدی کیا متولد ۱۳۲۵ از اصفهان، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشتهٔ راه و ساختمان از دانشگاه امیر کبیر تهران است.

وی که در سال 84 توسط احمدی نژاد برای تصدی ‬وزارت مسکن و شهرسازی انتخاب شد؛ پیش از آن نیز ‬وزیر راه و ترابری دولت موسوی و هاشمی از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۲ بوده‌است. همچنین ‬سعیدی کیا وزارت جهادسازندگی دولت خاتمی را از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ نیز در کارنامه خود دارد.

سعید‌ی‌کیا در اولین نشست خبری خود که بطور رسمی اعلام کاندیداتوری کرد، آرامش و انسجام ملی، همکاری جهانی در دولت انقلاب اسلامی را شعار انتخاباتی خود عنوان کرد و گفت: خط مشی‌های دولت من عبارتند از نیاز دولت به همه افراد و صنوف و ظرفیت‌های کشور و این‌که ایران برای خدمت‌رسانی هیچکس تنگ نیست، اساس اداره کشور بر اساسی که انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران آن را تعریف کرده است قرار دارد. منطق دولت حضور محترم و موثر در همه صحنه‌های بین‌المللی براساس عزت، حکمت و مصلحت است. دولت براساس اسناد بالادستی نظام عمل می‌کند و قانون‌مداری را مدنظر دارد، استفاده از همه ظرفیت‌های علمی و کارشناسی کشور، بسترسازی برای حضور مردم در فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی وسیاسی، برقراری امنیت برای کارآفرینان، کاهش وابستگی بودجه به نفت، پیشرفت کشور بر اساس الگوی اسلامی- ایرانی و استفاده از نقاط قوت دولت‌های قبلی.

مصطفی کواکبیان
مصطفی کواکبیان نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ظهر امروز با حضور در وزارت کشور، کاندیداتوری خود را رسمی و ثبت‌نام کرد.

مصطفی کواکبیان نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ظهر امروز (سه‌شنبه) با حضور در وزارت کشور، کاندیداتوری خود را به طور رسمی ثبت کرد.

مصطفی کواکبیان در سال 1341 در محله جهادیه سمنان به دنیا آمد. او تحصیلات خود را تا پایان دوره متوسطه در سمنان گذراند. پس از آن در سال 1361 وارد دانشگاه امام صادق شد و افزون بر تحصیل دروس حوزوی تا پایان دوره سطح، مدرک لیسانس و فوق‌لیسانس خود را در رشته علوم سیاسی از این دانشگاه دریافت کرد. او در سال 1376 مدرک دکترای علوم سیاسی را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرد.

کواکبیان برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 1384 با شعار تعمیق مردم سالاری با دولت خدمت ثبت‌نام کرد.

کواکبیان دبیر کل حزب مردم‌سالاری و مدیر مسئول روزنامه مردم‌سالاری در نشستی خبری که در بهمن‌ ماه سال گذشته برگزار شد، ضمن اعلام رسمی حضورش در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم شعار «دولت اخلاق» را برای خود برگزید.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

Trending Articles