Quantcast
Channel: 19دی آنلاین
Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

خشم قالیباف از آمدن هاشمی: اصلا برای چه آمدی؟

$
0
0

محمدباقر قالیباف، در دیدار با مدیران رسانه‌های استانی و منطقه‌ای حامی خود با ادبیات و لحنی عصبانی از کاندیداتوری آیت‌الله هاشمی به شدت انتقاد کرد که نشان از خشم و نگرانی شدید شهردار تهران از ورود کاندیدای حداکثری اعتدال‌گرایان و اصلاح‌طلبان به صحنه انتخاباتی می‌کند.
آفتاب: خشم قالیباف از آمدن هاشمی: اصلا برای چه آمدی؟
قالیباف، ابتدا با بیان اینکه امروز چه چیزی تغییر کرده که آقای رفسنجانی وارد عرصه شده‌اند؟ تصریح کرد: ورود آقای رفسنجانی به آن معنی است که کشور را حداقل در یک دوره چهار ساله دیگر وارد تنش‌های سخت و دو قطبی کرده و مردم مستضعف و محروم را مستضعف‌تر و محروم‌تر کنیم. این مسئله چه آورده دیگری برای کشور دارد؟

قالیباف سپس بدون اشاره به عملکرد دولت اصولگرایان «طیف خود» در طول هشت سال اخیر که مملکت را به وضع فعلی رسانده، سعی می‌کند برای تخریب هاشمی، دوره دولت سازندگی (پس از هشت سال جنگ با عراق) را دورانی سیاه و تیره جلوه دهد و در همین راستا می‌گوید: آقای رفسنجانی در مناظرات باید به من پاسخ بدهند که بعد از این مدت چه کرده‌اند؟ بزرگ‌ترین ظلم به مردم آن است که به ۲۰ سال قبل برگردیم. اما قالیباف هیچ اشاره‌ای نمی‌‌کند که قاطبه مردم ایران این روزها، به ۲۰ سال پیش که سهل است حاضرند برای برون رفت از این همه فشارهای کمرشکن، به ۱۰۰ سال قبل و حتی دوران پارینه سنگی هم برگردند!

وی سپس کل عملکرد ۲۰ ساله کشور را به پای هاشمی گذاشته و به نوعی با همان ادبیاتی که در مناظره‌های سال ۸۸ به کار رفت و کل مدیران نظام را در طول ۳ دهه به زیر سئوال برد می‌‌گوید: اگر کارنامه ۲۰ سال قبل تا به امروز قابل دفاع بود حرفی نداشتیم اما کارنامه برای مردم مشخص است. بدون تعارف باید بگویم دولت اصلاحات زاییده دولت آقای هاشمی است. شما مطبوعات آن زمان را نگاه کنید. بسیاری از بد اخلاقی‌ها، بدرفتاری‌ها و حرف‌هایی که امروز گله‌مند آن در دولت اصولگرا هستیم، آغاز و پایه آن‌ها از دولت اصلاحات بود.

قالیباف با بیان اینکه اگر روزنامه‌های دهه ۷۰ را نگاه کنید و عالی جناب سرخ پوش را مورد توجه قرار دهید، شاهد خواهید بود که بداخلاقی‌ها از کجا بود. اظهارداشت: این امر مقام معظم رهبری را مجبور کردند تا در مصلی صحبت کنند که مطبوعات باید اخلاق، دیانت و حرمت را در جامعه رعایت کنند. حالا چه شده است که سیاست پیشگانی که امروز این آسیب‌ها را در جامعه ایجاد کردند، دو باره می‌خواهند همین مسایل را برای ما پیش بیاورند؟ وی البته توضیح نداد روزنامه‌هایی که علیه هاشمی در دهه هفتاد مقاله می‌نوشتند، چه ربط و موضوعیتی به کاندیداتوری ایشان در سال 92 دارد!؟

قالیباف سپس با ادعای عجیب اینکه: «ما متعلق به حق هستیم و متعلق به اصلاح طلبان و اصولگرایان نیستیم» از اصلاح‌طلبان به خاطر حمایت از کاندیداتوری هاشمی انتقاد و بدون اینکه حقی برای یک جریان سیاسی برای تعیین مواضعش قائل باشد گفت: دولت اصلاحاتی که جامعه مدنی را دنبال می‌کرد و به دنبال توسعه سیاسی بود با کدام منطق باید تلاش کند که بعد از ۴ سال، رئیس‌جمهوری که هشت سال رئیس‌جمهور بوده است به قدرت برگردد؟ این به میلیتاریسم بیشتر شبیه است تا به دموکراسی؛ این موضوع به اردوگاه روسیه بیشتر شبیه است تا اردوگاه غربی و هدفی که آن‌ها دنبال می‌کنند. البته شهردار تهران نگفت که چرا کاندیدایی که در همه نظرسنجی‌های رسمی در رده اول قرار دارد نباید بیاید اما ایشان و دوستانشان برای اعلام کاندیداتوری، صف تشکیل دهند؟ و اصولا منظور ایشان از دموکراسی و میلیتاریسم چیست؟

وی اظهار کرد: اصلا آقای رفسنجانی بیاید چه چیزی را حل کند؟ با این بحث‌هایی که در سال های اخیر دیده اید و موضع گیری‌هایی که بررسی کرده اید مشخص می‌شود چیزی عوض نشده است. آیا مسیر انقلاب عوض شده است؟ با این وجود اگر این افراد بیایند یعنی مجددا تنش به وجود می‌آید. این تنش به نفع چه کسی است؟ من چندی پیش در رسانه‌ها خاطره ای از آقای هاشمی را مطرح کردم، واقعا آقای هاشمی چه پاسخی به خاطره دو نفره ای که من مطرح کردم دارند؟
وی البته در هیچ بخشی از سخنان خود از اینکه چه کسانی قرار است با آمدن هاشمی تنش ایجاد کنند توضیحی نداد.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

Trending Articles