Quantcast
Channel: 19دی آنلاین
Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

تکمیل پروژه پیامبر اعظم(ص) نیازمند 10 هزار میلیارد تومان اعتبار

$
0
0
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با بیان این که بلوار پیامبراعظم(ص) قم در نیمه شعبان امسال بازگشایی می‌شود، تکمیل این پروژه را نیازمند 10 هزار میلیارد تومان اعتبار عنوان کرد و گفت: بلوار پیامبر اعظم(ص) موجب هندسی و منطقی‌تر شدن روند توسعه شهر قم می‌شود.

محسن بهشتی عصر دوشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه‌های عمرانی شهر قم اظهار داشت: پروژه عمرانی منطقه چهل اختران در مساحت 43 هزار متر مربع جهت ساماندهی محله امامزاده امام زاده موسی مبرقع، چهل اختران و امام زاده سید سر بخش انجام می‌شود.

وی با بیان این که تا کنون 10 هزار متر از مساحت پروژه منطقه چهل اختران را تملک کرده ایم بیان داشت: با توجه به این که 15 هزار متر این پروژه متعلق به معابر شهری و شهرداری است، در مجموع 55 درصد آن تملک شده است.

اجرای پروژه امامزادگان چهل‌اختران محرک توسعه بافت فرسوده است

بهشتی با اشاره به این که هزار و 762 هکتار بافت فرسوده در شهر قم وجود دارد خاطرنشان کرد: اجرای پروژه چهل اختران می‌تواند محرک توسعه بافت فرسوده باشد و کاربری فرهنگی و مذهبی گسترده‌ای داشته باشد.

حد فاصل امازاده موسی مبرقع و سید سربخش به صحن تبدیل می‌شود

وی گفت: در این منطقه و محله مذهبی قم 44 امامزاده وجود دارد که برای تکریم آن‌ها این طرح به شکل یک صحن از امامزاده موسی مبرقع تا امام زاده سید سربخش به شکل مستطیل اجرا می‌شود.

بهشتی با بیان این که اعتبارات پروژه چهل اختران به صورت مشارکتی توسط وزارت راه و شهر سازی، شهرداری و استانداری قم تامین می‌شود تصریح کرد: در آغاز اجرای این پروژه 21 میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شده بود که با توجه به افزایش قیمت‌ها پیش بینی می‌شود برای اتمام آن اعتباری بالغ بر 45 میلیارد تومان نیاز باشد.

خانه تاریخی توکل به موزه عاشورا تبدیل می‌شود

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم ابراز داشت: در جوار امامزاده موسی مبرقع خانه تاریخی توکل وجود دارد که بنا داریم آن را به موزه عاشورا تبدیل کنیم و ابزارهای عزاداری سنتی این منطقه را در آن به نمایش بگذاریم.

در ادامه بهشتی در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه ادامه بلوار روحانی از میدان میرزای قمی تا بلوار 15 خرداد، در خصوص این پروژه اظهار داشت: فاز اول این پروژه در سال 80 از میدان گلزار شهدا تا میدان میرزای قمی انجام شد.

وی با اشاره به این که ادامه پروژه بلوار روحانی از میدان میرزای قمی تا بلوار 15 خرداد 780 متر طول و 70 متر عرض دارد افزود: 80 درصد این پروژه تملک شده است و برای تسریع در انجام آن اجرای پروژه توام با تملک آن صورت می‌گیرد.

بهشتی افزود: با باز گشایی پروژه بلوار روحانی بار‌ترافیکی خیابان آذر و چهار مردان به شدت کاهش می‌یابد و از ظرفیت بلوار 15 خرداد نیز بیشتر استفاده می‌شود.

وی با اشاره به این که ادامه پروژه بلوار روحانی در سه فاز اجرا می‌شود، گفت: در حال حاضر بحث روشنایی محل اجرای پروژه به دلیل مسائل فنی میسر نیست و از روشنایی موقت استفاده می‌شود.

افتتاح پروژه بلوار روحانی تا پایان شهریور سال جاری

بهشتی همچنین ابراز داشت: تا کنون حدود 30 میلیارد تومان برای تملک این پروژه پرداخت شده و در صورت تمکین مالکان و تملک کامل مسیر، اجرای این بلوار تا پایان شهریور سال جاری به اتمام می‌رسد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم در ادامه در بازدید از پروژه بلوار پیامبر اعظم(ص) تصریح کرد: این پروژه از فاز چهارم بلوار عمار یاسر آغاز و تا مسجد مقدس جمکران ادامه دارد و در حد فاصل صحن جامع فاطمی تا بلوار عمار یاسر بر اساس معماری اسلامی یک بست ایجاد خواهد شد.

وی اظهار داشت: بلوار پیامبر اعظم(ص) 7 کیلو متر طول دارد و تا کنون 95 درصد آن تملک شده است.

بهشتی با بیان این که پروژه بلوار پیامبر اعظم(ص) 15 سال در قم نیمه کاره رها شده بود گفت: از سال 88 شهرداری اوراق مشارکت این طرح بزرگ را فروخت،‌ در سال 89 ـ 90 بیشتر تملک آن انجام شد.

بلوار پیامبر اعظم‌(ص) در نیمه شعبان بازگشایی می‌شود

وی خاطرنشان کرد: تا نیمه شعبان سال جاری مسیر عبور تند روی بلوار پیامبر اعظم(ص) جهت آزاد سازی مسیر‌ترافیکی برای زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت(س) بازگشایی می‌شود.

بهشتی اظهار داشت: محور پیامبر اعظم(ص) بر اساس معماری آیینی و مذهبی اجرا شده و در هر طرف 20 متر پیاده‌رو برای‌تردد زائران در نظر گرفته شده است.

اجرای 6 تقاطع غیر همسطح در بلوار پیامبر اعظم(ص)

وی بیان داشت: در بلوار پیامبر اعظم(ص) 6 تقاطع غیر همسطح اجرا می‌شود که تداخلی با‌تردد عابر پیاده در این مسیر ندارد. معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: برای اطراف این بلوار نیز کاربری‌های فضای سبز، پارکینگ، مجتمع‌های تجاری، مرکز خرید، هتل و مجتمع‌های اقامتی با کیفیت‌های مختلف پیش بینی شده است.

بهشتی با بیان این که در حال حاضر در هتل‌ها و مراکز اقامتی قم 1500 تخت برای زائران و مسافران وجود دارد ابراز داشت: بلوار پیامبر اعظم(ص) این ظرفیت را دارد که تا 2700 تخت را برای سرویس دهی در مراکز اقامتی خود داشته باشد.

وی با اشاره به این که هزینه تملک بلوار پیامبر اعظم(ص) تا کنون 270 میلیارد تومان بوده است یادآور شد: این بلوار با چند تقاطع غیر همسطح در مسیر‌های اصلی شهر نقش مهمی در کاهش بار‌ترافیکی خواهد داشت.

بلوار پیامبر اعظم(ص) موجب منطقی‌تر شدن روند توسعه شهر قم می‌شود

بهشتی گفت: پروژه بلوار پیامبر اعظم(ص) همچنین موجب هندسی و منطقی‌تر شدن روند توسعه شهر قم می‌شود.

وی اظهار داشت: بر اساس برآورد کارشناسان برای تکمیل و اتمام پروژه بلوار پیامبر اعظم(ص) حدود 10 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری لازم است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم در پایان افزود: مسأله جمع‌آوری راه آهن نیز قطعی شده است و زمان آن در تعامل شهرداری با راه آهن مشخص می‌شود.

بهشتی همچنین در بازدید خبرنگاران از پروژه تقاطع غیر همسطح 9 دی اظهار داشت: این پروژه در تقاطع بلوار پیامبر اعظم(ص) و بلوار عمار یاسر واقع شده است و ابتدای بلوار پیامبر اعظم(ع) از این پروژه آغاز می‌شود.

وی با اشاره به این که این تقاطع در سه سطح اجرا می‌شود تصریح کرد: درسطح صفر حرکت خودرو نخواهیم داشت و در دو سطح منفی یک و منفی دو حرکت خودرو‌ها در بلوار پیامبر اعظم(ص) و بلوار عمار یاسر(ص) امکان پذیر خواهد بود.

بهشتی ابراز داشت: پروژه تقاطع غیر همسطح 9 دی با اعتباری بالغ بر 42 میلیارد تومان انجام می‌شود و تا کنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

ساختمان پاساژ ناشران تداخلی با پیشرفت بلوار عمار یاسر ندارد

وی گفت: بر خلاف شایعاتی که در بین مردم وجود دارد، ساختمان پاساژ ناشران هیچ تداخلی با پروژه تقاطع غیر همسطح 9 دی در مسیر فاز 5 بلوار عمار یاسر ندارد و مانعی در این زمینه ایجاد نمی‌کند.

بهشتی با اشاره به این که بلوار پیامبر اعظم(ص) از ضلع جنوبی میدان معلم عبور می‌کند یادآور شد: امامزاده شاه احمد قاسم نیز در وسط میدانی که در آینده اجرا می‌شود قرار می‌گیرد و مانع مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) نیست.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم بیان داشت: بعد از میدان معلم نیز یک پارکینگ برای جلوگیری از‌ترافیک اطراف امامزاده شاه احمد قاسم در نظر گرفته شده است.بهشتی همچنین در بازدید خبرنگاران از مجموعه پل‌های جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: پل جمهوری اسلامی منطقه 4 و منطقه 2 شهری رابا هم پیوند می‌دهد.

وی اظهار داشت: پل جمهوری نقش مؤثری در کم کردن بار‌ترافیکی منطقه 2 و 4 دارد و پس از گذشتن از بلوار امین و خیابان ساحلی تا کنار پل خیابان اراک ادامه پیدا می‌کند.

بلوار جمهوری اسلامی تا کمربندی و شهرک پردیسان امتداد می‌یابد

بهشتی ادامه داد: با احداث این پل بلوار جمهوری از سمت بالا تا کمربندی و از سمت میدان سپاه تا شهرک پردیسان امتداد پیدا می‌کند.

پل جمهوری اسلامی تا آبان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد

وی با اشاره به پیشرفت 55 درصدی پروژه پل جمهوری یادآور شد: این پروژه از اواخر آبان ماه سال 90 آغاز و تا پایان سال جاری با اعتباری بالغ بر 42 میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بخش عمده پروژه پل جمهوری تملک شده و تنها 2 هزار و سیصد متر آن باقی مانده است.

بهشتی در ادامه ابراز داشت: عمده مشکلات موجود در خصوص پیشرفت پروژه‌های شهری، عدم همکاری مالکین در واگذاری املاکی است که طرح‌ها در آن واقع شده است و این در صورتی است که ما آماده‌ایم تمام حق و حقوق شهروندان را در این زمینه بپردازیم و با آن‌ها به تفاهم برسیم. وی در پایان یادآورشد: مردم پروژه‌های کلان شهری را متعلق به خود و مردم شهر بدانند و در واگذاری املاک و اراضی واقع شده در طرح‌ها شهرداری را یاری نمایند.



Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

Trending Articles