Quantcast
Channel: 19دی آنلاین
Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

توکلی: اگر بیمار نبودم کاندیدا می شدم

$
0
0
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دو نرخی شدن ارز فساد سیستم اقتصادی را به شدت افزایش می‌دهد بنابراین هر یک از کاندیداهای ریاست جمهوری باید به صورت صریح، دقیق و شفاف راهکارها و برنامه های اقتصادی خود را ارائه دهند.

به گزارش مهر، احمد توکلی صبح سه شنبه در محل مسجد و حسینیه الهیان مشهد اظهار کرد: اقتصاد نفتی مشکلات کشور را روز به روز افزایش می دهد و نمی تواند به کارآیی و عدالت در اقتصاد کمک کند.

وی ادامه داد: بنده اگر خودم بیمار نبودم کاندیدا می شدم و در عرصه انتخابات ریاست جمهوری به ایفای نقش و ارائه برنامه در همه حوزه ها به ویژه حوزه اقتصاد می پرداختم.

تورم و رکود ضد عدالت

وی یادآور شد: احمدی نژاد در حوزه اقتصاد طی سال های اخیر ضعیف عمل کرد و در شرایطی که نابسامانی ارز وجود دارد رئیس‌جمهور برای شرکت در مراسم درگذشت همتای خود به آمریکای لاتین می رود.

وی سپس تورم و رکود را ضد عدالت دانست و افزود: التهابات ارزی سبب شده 16 هزار میلیارد تومان سود از جیب ملت به کیسه افراد قلیلی سرازیر شود.

وی یادآور شد: درست است که تحریم ها بر تورم و التهابات ارزی تاثیرگذار بوده اما مسئولین داخل نیز به خوبی در این زمینه عمل نکرده اند و بی تدبیر بوده اند.

توکلی با اشاره به دولت آینده گفت: دولت آینده باید در زمینه اقتصاد خوب عمل کند تا ظرف دو سال اقتصاد به ثبات و آرامش برسد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از نرخ 38.2 درصدی نرخ تورم در کشور خبر داد و گفت: هنگامی که تورم در جامعه افزایش یابد سرمایه‌گذاری به حداقل خواهد رسید.

کاهش ارزش پول ملی بر روی التهابات اقتصادی تاثیر منفی دارد

وی با تاکید بر اینکه کاهش ارزش پول ملی نیز بر روی التهابات اقتصادی تاثیر منفی دارد، افزود: در کنار تمامی سیاست گذاریهای نامطلوب در عرصه اقتصاد قانون هدفمندی یارانه ها نیز بر ایجاد تورم و مشکلات دامن زد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بی تردید در شرایطی که نرخ رشد نقدینگی فزاینده باشد و بازار ارز بی ثبات اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها همچون سمی مهلک خطرناک است.

توکلی با اشاره به یارانه 250 هزار تومانی گفت: اگر یارانه 250 هزار تومانی به مردم داده می‌شد قیمت‌ها 9 برابر افزایش می یافت.

وی با تاکید بر اینکه رئیس‌جمهور نباید پول در جیب مردم بگذارد، افزود: رئیس دولت باید آن چنان اقتصاد کشور را فعال و پویا کند که مردم با پرداخت مالیات پول در جیب دولت بگذارند.

وی یادآور شد: در مرحله نخست هدفمندی یارانه‌ها به وعده ها و قول های داده شده عمل نشد طوری که قرار بود 50 درصد به صورت نقدی و غیرنقدی به مردم، 30 درصد به بخش تولید و 20 درصد به دولت برای رفع کسری بودجه داده شود اما تمام این پول تنها به مردم داده شد و باعث بدهی 9 هزار میلیارد تومانی دولت به بانک مرکزی گردید.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص اشتغال بیان کرد: دولت نهم و دهم در حوزه اشتغال‌زایی شعارهای فراوان می‌داد اما متاسفانه هیچ اتفاقی در این بخش رخ نداد و قدرت خرید مردم در سنوات گذشته از 5.9 به منفی 1.9 رسیده است.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت دولت احمدی نژاد، گفت: احمدی‌نژاد در اوایل ریاست‌جمهوری اقدامات خوبی را انجام داد که سفرهای استانی و توجه به اقشار کم برخوردار جامعه بخشی از این اقدامات مثبت است.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

Trending Articles