Quantcast
Channel: 19دی آنلاین
Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

تاسیس شبکه تلویزیونی ملی در قم

$
0
0
استاندار قم گفت: کار فرهنگی نیازمند بودجه و استفاده از گروه‌های تخصصی است به همین دلیل پیشنهاد تاسیس شبکه‌ای تلویزیونی و ملی در قم به رئیس سازمان صدا و سیما داده شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، کرم‌رضا پیریایی در نخستین همایش بزرگداشت امام‌زادگان استان قم که ظهر امروز در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه برگزار شد قم را جهان‌شهری عظیم دانست و ابراز کرد: امام‌زادگان بسیاری در قم مدفون هستند و در کنار بقاع متبرکه موجود، حوزه‌های علمیه نیز موجب شده‌اند قم به کانون و قطب جهان تشیع تبدیل شود.

وی افزود: مقام معظم رهبری خدمت به قم را خدمت به نظام اسلامی دانسته‌اند و در خصوص محوریت قم هم مطالب فراوانی از سوی ایشان و سایر بزرگان دینی بیان شده است بنابراین مجموع این بیانات، وضعیت مطلوب را برای هدف‌گذاری مسئولان مشخص می‌کند.

استاندار قم با بیان اینکه قم الگویی مناسب برای تمام شهرها به شمار می‌رود گفت: باید تلاش کنیم زاویه میان واقعیت و حقیقت در این شهر کمتر شده و به آنچه مدنظر بزرگان است برسیم.

وی با اشاره به فراهم بودن زمینه خدمت به امام‌زادگان و تکریم آن‌ها در قم بیان داشت: قطب فرهنگی مدنظر مقام معظم رهبری باید به خوبی تبیین شده و راهکارهای رسیدن به آن طراحی شوند تا قم در ایجاد یک طرح نمونه در این زمینه به توفیقات لازم دست یابد.

پیریایی ادامه داد: در طول سال حدود 20 میلیون زائر به قم مسافرت می‌کنند بنابراین باید طرح جامع برای برنامه‌ریزی امور زائران در قم وجود داشته باشد که بخش مهمی از آن به بقاع متبرکه مربوط می‌شود.

استاندار قم با اشاره به تشکیل معاونتی جدید با عنوان «هماهنگی امور زائران» در استانداری سه استان قم، خراسان رضوی و فارس گفت: این اقدام زمینه را برای توجه بیشتر به بقاع متبرکه و تکریم امام‌زادگان فراهم می‌کند و در این خصوص نیازمند ارتباط گسترده‌ای میان این معاونت و ادارات کل اوقاف و امور خیریه هستیم.

وی افزود: در امور عمرانی مربوط به بقاع متبرکه به ویژه بقعه منتسب به امام‌زاده موسی‌مبرقع که مورد تاکید مراجع تقلید هم قرار دارد استانداری آماده همکاری با اداره‌کل اوقاف و امور خیریه است زیرا قم کارکردی ملی و فراملی دارد.

پیریایی با بیان اینکه استانداری قم مشارکت جدی در امور فرهنگی خواهد داشت ابراز کرد: در این‌گونه مباحث نیازمند اقدامات نرم افزاری و سخت افزاری هستیم و تاکنون کارهای خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

استاندار قم با تاکید بر کار رسانه‌ای در این خصوص گفت: کار فرهنگی نیازمند بودجه و استفاده از گروه‌های تخصصی است به همین دلیل پیشنهاد تاسیس شبکه‌ای تصویری و ملی در قم یا تولید برنامه‌های متنوع در این شهر به رئیس سازمان صدا و سیما داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: هیئت امنای بقاع متبرکه باید جلسات مشترکی با مسئولان و مدیران استان قم داشته و زمینه را برای همکاری‌های بیشتر خیرین و مردم فراهم کنند.

پیریایی با بیان اینکه اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم فعالیت متمرکزی در خصوص اقدامات عمرانی و فرهنگی در بقاع متبرکه دارد گفت: امام‌زادگان و مساجد بزرگی در قم وجود دارند که احیا و بزرگداشت آن‌ها با توجه به سند چشم‌انداز استان، باید مورد توجه همگانی قرار گیرد.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

Trending Articles