Quantcast
Channel: 19دی آنلاین
Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

لزوم استفاده از ظرفیت‌ها برای ارتقاء سیستم آموزشی استان قم

$
0
0
استاندار قم بر لزوم استفاده از ظرفیت های ملی و استانی برای ارتقاء سیستم آموزشی استان تأکید کرد.

کرم رضا پیریایی در شورای آموزش و پرورش استان قم با اشاره به واگذاری کلیه اختیارات و تصمیم گیری‌های وزرا و رئیس جمهور به استانداران کشور، اظهار داشت: با توجه به اصل 127 قانون اساسی و این مصوبه هیئت دولت، مسیر خدمت رسانی به مردم تسهیل می شود که امید است تاثیر مناسبی را در تصمیمات اتخاذی در شورای آموزش و پرورش استان قم داشته باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه سیستم آموزشی استان با استفاده از هزار و 448 مدرسه و 14 هزار و 247 نفر سال تحصیلی جدید را آغاز کرده است، افزود: در سطح استان قم 712 کلاس در مقطع ابتدایی مشغول آموزش و تعلیم به دانش آموزان سال اولی است البته لازم به ذکر است که در استان قم بیش از 21 هزار نفر کلاس اولی وجود دارد.

استاندار قم با اشاره به اهمیت سیستم آموزش در ارتقاء فرهنگ عمومی و ساخت کشوری دانش محور، اعلام کرد: مهمترین ارکان تربیتی افراد جامعه پس از خانواده، مدارس و آموزشگاه های عالی هستند، بنابر این باید از تمام ظرفیت های استانی و ملی برای ارتقاء سیستم آموزشی استان استفاده کرد.

وی در پایان این جلسه با رد پیشنهاد افزایش شهریه دانش آموزانی که به صورت متفرقه تحصیل می‌نمایند، جلسه شواری آموزش و پرورش استان را بسیار مناسب توصیف کرد و افزود: جلسات راهبردی شورای آموزش و پرورش استان در راستای ارتقاء سیستم آموزشی استان گام برمی دارد و بسیار با اهمیت است.

در پنجمین شورای آموزش و پرورش استان قم طرح ها و لوایح پیشنهادی اداره کل آموزش و پرورش استان مورد بررسی قرار گرفت و مصوبات این جلسه نیز جهت اجرا به دستگاه های مربوطه ابلاغ شد.

اجرای سند نهضت مطالعه مفید نیازمند همکاری جدی دستگاه ها است

استاندار قم همچنین در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی و کمیته استانی نهضت مطالعه مفید، از قم به یکی از استان‌های شاخص در امر کتاب و کتابخوانی نام برد و تصریح کرد: وجود کتابخانه ها عمومی و شخصی متعدد با هزاران عنوان کتاب که بخشی از آن را نسخ قدیمی و با ارزش تشکیل می دهند، همراه با آمار سرانه بالای مطالعه و چاپ، قم را به یکی از استان های شاخص و برتر در این امر صد در صد فرهنگی تبدیل کرده است.

وی با اشاره به توسعه امکانات سخت افزاری مربوط به کتاب خوانی در قم، از شناسایی 330 فضای کتابخانه ایی شامل کتابخانه های عمومی و غیر دولتی در سطح استان خبر داد و افزود: 57 مورد از این فضاها با زیر بنایی به مساحت 29 هزار متر مربع تحت پوشش نهاد کتابخانه های عمومی استان اداره می شوند.

پیریایی زمینه استقبال مردم از کتابخانه های موجود استان را خوب ارزیابی کرد و با اشاره به آمار پروژه های در دست اجرای ساخت کتابخانه در قم، گفت: با اجرای این پروژه ها که مهم ترین آن ها کتابخانه های عمومی شهدای نوبهار و شهرک فاطمیه هستند، بالغ بر 15 هزار متر مربع به مجموع فضای کتابخانه های عمومی استان افزوده خواهد شد.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم احصاء دقیق وضعیت کتابخانه های استان، ساماندهی و ارتقاء وضع سایر کتابخانه های موجود استان را یاد آور شد و افزود: بحث بررسی و ساماندهی مشکلات کتابخانه های مهم از جمله کتابخانه آیت الله العظمی گلپایگانی در دستور جلسات آتی انجمن قرار خواهد گرفت.

توجه جدی به ترویج کتابخوانی

استاندار قم همچنین با اشاره به تدوین سند نهضت مطالعه مفید، ورود جدی دستگاه ها به امر ترویج کتابخوانی را هدف اصلی این سند دانست و افزود: اجرایی شدن این سند فرهنگی در گرو همکاری و مشارکت جدی دستگاه های فرهنگی مسول است.

وی تصریح کرد: کمیته‌های استانی و شهرستانی پیش بینی شده در آئین نامه اجرایی سند باید تشکیل و جلسات آن به صورت منظم برگزار شود.

پیریایی طراحی و اجرای برنامه های تشویقی ویژه مطالعه را برای گروه‌های مختلف ضروری عنوان کرد و گفت: برای این منظور و در گام نخست تعدادی از بانوان کتابخوان نمونه استان شناسایی و تجلیل شوند.

پیریایی همچنین با تاکید بر لزوم فراهم سازی زیرساخت های مطالعه در نقاط مختلف استان، توجه به نیازهای فرهنگی مساجد بخش ها و مناطق روستایی استان را یادآور شد و افزود: در جریان سفر به بخش ها، مبالغی جهت تامین این نیازها و خرید کتاب برای مساجد لحاظ خواهد شد.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 65938

Trending Articles